Back to Top

CTS CONTAINERVOGNE

BESKRIVELSE AF MODELLEN

CTS NewLine. Containervogn med fransk bagsmæk, konisk kasse og mulighed for græssider.

CTS NewLine er en model-serie med nyudviklet dobbelt sikkert fransk bagsmæk, nyt boogie system samt mulighed for tilkøb af græssider, hydraulisk affjedret træk og platform i front. CTS NewLine serien kan leveres i fire model størrelser fra 16 til 24 tons, med en kapacitet på 23 til 30 m3.

CTS vogne er som standard udstyret med hydraulisk støttefod, 2 ruder forende, gødningstud i bagsmæk samt trin indvendig og udvendig stige på forende af kassen. Alle Baastrup vogne er overflade behandlet iht. ISO 944-6 Klasse C3 som indbefatter 100% sandblæsning inden lakering med 2 komponent skibsmaling.

Den største model i CTS NewLine serien har som standard 2 styrbare aksler, og kan få 26,5” hjul monteret. Den nye serie kan leveres med rullepresning, hydraulisk affjedret træk og større dæk. Ekstra græssider med net forsmæk kan monteres, så den maksimale kapacitet øges til 31m3 44m3.

Vores CTS Containervogn har ligeledes gennemgået en konstant udvikling, så den i dag lever op til vore kunders ønske om en lavere total højde, kraftigere bremsesystemer samt en lang række tilvalgs optioner der giver kunden den flexibilitet han ønsker.

CTS CONTAINERVOGNE

Copyright © 2024 Baastrup All right reserved Development: www.advit.pl