Back to Top

Om os

Baastrup Vognen ApS

Baastrup Vognen er Danmarks største producent af landbrugsvogne.

Baastrup Vognen (Baastrup Maskinfabrik) er over 100 år gammel, og gennem alle årene har vi uafbrudt stræbt efter at være blandt de bedste på markedet til at udvikle produkter, der modsvarer tidens efterspørgsel og kundernes specielle behov.

Baastrup Vognens produkter er under konstant udvikling, således at vi altid leverer vogne af højeste kvalitet til fornuftige priser.

Baastrup Vognen tilbyder kunderne et problemfrit samarbejde, også efter levering af vognen.

Baastrup Vognen har eget klargørings center i Hedensted, hvor alle vogne bliver checket inden levering til kunden. I Hedensted har Baastrup Vognen ligeledes reservedels lager samt service afdeling.

Baastrup Vognen er en af de førende leverandører af landbrugsvogne på markedet.

Siden begyndelsen af 70’erne har Baastrup Vognen været toneangivende indenfor landbruget med en konstant udvikling af de forskellige vogne svarende til kravene fra kunderne.

Baastrup Vognen vil også løbende forbedre og videreudvikle os selv og vore produkter, så vi til en hver tid kan opfylde vores kunders ønsker og krav, samt at overholde den gældende danske lovgivning. Vogne kan leveres i en dejlig varm rød farve, men kan leveres i kundespecifikke farver iht aftale dog mod en mindre merpris.

Baastrup Vognen er en del af Novatech Gruppen der primært beskæftiger sig med produktion af transportudrustning til skibsindustrien samt havne.

Baastrup Vognen er altid klar ved telefonen med teknisk vejledning, rådgivning samt en sammensætning af konkurrencedygtige priser! Kontakt Baastrup – det vil du ikke fortryde!

Vi tilbyder et problemfrit samarbejde, også efter et vogn køb.

Venlig hilsen.

Baastrup Vognen og Novatech

Copyright © 2024 Baastrup All right reserved Development: www.advit.pl