Back to Top

BTS KORNVOGNE

BESKRIVELSE AF MODELLEN

BTS NewLine. Kornvogn med todelte aftagelige kornsider og ekstra stort rumfang.

BTS NewLine er en model-serie med nyt bogie system, aftagelige kornsider samt mulighed for tilkøb af hydraulisk affjedret træk og platform i front. BTS NewLine serien kan leveres i t0 modeller, der er i størrelser fra 14 og 18 tons, med en kapacitet på 19m3 eller 20 til 25,5m3 med kornsider. Vognserie kan leveres med hjulstørrelse op til 26,5” i diameter.

BTS vognene er som standard udstyret med kornsider, hydraulisk bagsmæk og hydraulisk støttefod.  Kornsiderne øger den maksimale kapacitet op til 25,5 m3. Drejeligt prodsøjetræk og lovpligtigt led lysanlæg er monteret. Alle Baastrup vogne er overfladebehandlet iht. ISO 944-6 Klasse C3 som indbefatter 100% sandblæsning inden lakering med 2-komponent skibsmaling. Større dæk kan leveres som ekstra udstyr. Vognene kan synes til indregistrering til nummerplade.

BTS er en stærk vognserie, med lav egen vægt og nem at komme rundt med på grund af lad længde på 5,2-6,5 m. Kassen er opbygget med 45 graders overgang fra bund til sider. Nederste del af kassen er 85 cm høj, kornsiderne er 75-85 cm høje.

BTS KORNVOGNE

MANUAL

Copyright © 2024 Baastrup All right reserved Development: www.advit.pl